conference-prv

Η SoEasy Insurance στήριξε ως Μέγας χορηγός το Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Για άλλη μία χρονιά η SoEasy Insurance αποτέλεσε Μέγας Χορηγός του Ετήσιου Συνεδρίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ),στηρίζοντας έμπρακτα τον σύνδεσμο που εκπροσωπεί όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Η SoEasy Insurance στηρίζει διαχρονικά το Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, αναγνωρίζοντας τόσο τη σημασία του συνδέσμου, όσο και την αξία των συνεδρίων γενικά για  όλους τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου.

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του συνεδρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Νικολάου, «ως μία μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων, στη SoEasy Insurance είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον τομέα της διαμεσολάβησης και δε θα μπορούσαμε παρά να στηρίζουμε τον σύνδεσμο που εκπροσωπεί τη διαμεσολάβηση της χώρας μας συλλογικά».

Η SoEasy Insurance, ως εταιρεία με μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αναγνωρίζει την αξία του έργου που επιτελεί κάθε επαγγελματίας. Βιώνοντας καθημερινά πόσο η αφοσίωση, η εξειδίκευση και η προσωπική προσέγγιση που προσφέρουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στους πελάτες ενδυναμώνουν το σημαντικό θεσμό της ασφάλισης, έτσι και εμείς στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους.

Στη σημερινή εποχή των συνεχών προκλήσεων για όλους, η SoEasy Insurance συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προσφέροντας εκπαίδευση, τεχνολογικά εργαλεία και πόρους που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τους.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε ότι «Η στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από την SoEasy Insurance, πέρα από διαχρονική, είναι και αυτονόητη και θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ξανά ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, με σκοπό να συμβάλουμε μαζί στην περαιτέρω ενίσχυση του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή».

Παρακάτω ακολουθεί το εισαγωγικό βίντεο της SoEasy Insurance, όπως προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Scroll to Top