Ασφάλιση Κατοικίας

Το σπίτι σας είναι πιθανό το μεγαλύτερο απόκτημα στη ζωή σας. Το σπίτι σας είναι σημαντικό επειδή σας προσφέρει καταφύγειο. Κατ’ επέκταση, το καταφύγειο είναι πολύ σηματνικό σε περίπτωση κεραυνού, καταιγίδας, χαλαζιού ή βροχής γιατί εκεί μπορείτε να είστε ασφαλείς. Το να είστε ασφαλείς είναι σημαντικό για σας και την οικογένεια σας.

Η ασφάλιση κατοικίας προστατεύει το σπίτι σας, κτίριο, περιεχόμενα, υπάρχοντα, από ζημιές που μπορούν να συμβούν από πυρκαγιά, κεραυνό, σεισμό, καταιγίδα, πλημμύρα, έκρηξη, κλοπή και πολλά άλλα. Τα συμβόλαια πιθανόν να καλύπτουν επίσης ευθύνη μέχρι κάποιο καθορισμένο ποσό, προστατεύοντας έτσι τον ασφαλισμένο σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί εντός της περιουσίας. Πληρώνει επίσης στην περίπτωση που κάποιος τρίτος κινηθεί νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη.

Πολλοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει ακούγοντας την παλιά έκφραση «το σπίτι σας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο». Για τους περισσότερους από εμάς, η πραγματικότητα είναι ότι η αξία του σπιτιού μας το καθιστά ένα από τα ακριβότερα πράγματα που έχουμε στην κατοχή μας και για το λόγο αυτό πρέπει να το εξασφαλίσουμε. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προσθέσετε έναν αριθμό ωφελημάτων που θα σας κάνουν να νιώσετε εντελώς εξασφαλισμένοι.

Scroll to Top