Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση επιχειρήσεων! Για να επιχειρείτε με σιγουριά!

Για τους επιχειρηματίες κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή πρόκληση, νέοι στόχοι καθορίζονται, επιτυγχάνονται και επαναπροσδιορίζονται υψηλότεροι και περισσότεροι. Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρώτιστης σημασίας. Κατανοώντας τις ανάγκες του σήμερα, η So Easy Insurance Brokers έχει να πρωτείνει πρωτοποριακά πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε είδους επιχείρηση ανεξάρτητα απο το μέγεθος και το αντικείμενο της.

To Πρόγραμμα Ασφάλισης Επιχειρήσεων είναι σύστημα προστασίας της επιχείρησής σας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Ιδιαίτερα ευέλικτο, απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και προσφέρει μοναδικές καλύψεις με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Διατίθεται σε διάφορα πακέτα, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Πάνω απ’ όλα, αποτελεί τη δική σας δικλίδα ασφαλείας, δίνοντάς σας την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας, δημιουργώντας για την επιχείρησή σας και όχι να τον ξοδεύετε ανησυχώντας γι’ αυτήν.

Ασφάλιση Γραφείων

(τουριστικά, λογιστικά, κτηματομεσιτικά / μεσιτικά, αρχιτεκτονικά, δικηγορικά, ιατρικά, κτηνιατρικά,
ασφαλιστικά, χρηματιστηριακά κ.α.)

Επικεντρωθείτε στον στόχο σας. Για όλα τα άλλα φροντίζει το πρόγραμμα Ασφάλισης Γραφείου  που δημιουργήθηκε με στόχο να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Προσφέρει την πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη του γραφείου σας με πλήρη διαφάνεια στους όρους του συμβολαίου σας. Ικανοποιεί τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μεγάλο ή μικρό γραφείο,  ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο.

Ασφαλίστε τον εξοπλισμό, το κτήριο, τα προϊόντα ακόμη και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του, εξασφαλίζοντας κάθε λεπτομέρεια όπως αυτόματη κάλυψη για τα νεα αποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία ή τυχόν κτηριακές βελτιώσεις, ενώ σας αποζημιώνει στην αξία αντικατάστασής τους με καινούργια.

Ασφάλιση Χώρων Εστίασης

(εστιατόρια, ταβέρνες,
πιτσαρίες, μπυραρίες,
καφεστιατόρια,
καφέ, μπάρ κ.α.)

Για τη δημιουργία του εστιατορίου σας επενδύσατε σε κάθε λεπτομέρεια με προσοχή, από το χώρο που τη στεγάζει, μέχρι τον εξοπλισμό και τις πρώτες ύλες. Επίσης, επιλέξατε τους ανθρώπους που θα τη στελεχώσουν και προσφέρουν καθημερινά στην ανάπτυξή της. H So Easy Insurance Brokers γνωρίζει πόση αξία έχουν όλα αυτά για εσάς. Για αυτό το Πρόγραμμα Ασφάλισης Εστιατορίου τα καλύπτει όλα!

Ακόμη και αν εφαρμόζεται τα πιο αυστηρά μέτρα ασφάλειας και υγείας στο εστιατόριο σας, η πιθανότητα εκδήλωσης ενός κινδύνου είναι εξαιρετηκά υψηλές και ενδέχεται να πλήξει την επιχείρησή σας. Κατά κύριο λόγο καλύπτει σωματικές βλάβες, θάνατο ή υλικές ζημιές σε τρίτους από απρόσμενα γεγονότα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας, που οφείλονται σε αμέλεια και παραλείψεις δικές σας και των υπαλλήλων σας καθώς επισης και πληθώρα νέων και μοναδικών  ασφαλιστικών καλύψεων.

Ασφάλιση Καταστήματος

(ένδυσης, βρεφικών, υποδημάτων, επίπλων, οπτικών, καλλυντικών, αθλητικών, αξεσουάρ, ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών, σουπερμάρκετ / υπεραγορών κ.α.)

Η So Easy Insurance Brokers γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησης σας, σχεδίασε και προσφέρει το ανανεωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Καταστήματος. Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται πλήρως στις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέροντας πλήθος καλύψεων που αντιμετωπίζουν όλους τους πιθανούς κινδύνους που είναι δυνατόν να απειλήσουν τη λειτουργία της επιχείρησης του.

Ασφαλίστε κτίριο, εμπόρευμα, εσάς αλλά και τους εργαζόμενους σας και επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Την Ασφάλεια σας την αναλαμβάνουμε εμείς!

Scroll to Top