Ασφάλιση Ταξιδίου

Ασφάλιση Ταξιδίου

Η ασφάλιση ταξιδίου είναι ασφαλιστικό πλάνο που καλύπτει απρόοπτα γεγονότα ένω ταξιδεύετε. Για παράδειγμα, καλύπτει ιατρικά έξοδα, ακύρωση ταξιδιού, απώλεια αποσκευών, ατυχήματα πτήσης και άλλες απώλειες που προκύπτουν ενώ ταξιδεύετε διεθνώς.

Τα απρόοπτα γεγονότα απορροφουν το χρόνο σας, ειδικά εάν έχετε να κάνετε όλες τις διευθετήσεις από μόνος σας σε μια ξένη χώρα της οποίας τη γλώσσα πιθανόν και να μη μιλάτε. Κατ’ επέκταση κάποια συγκεκριμένα ατυχής περιστατικά απορροφούν μεγάλα χρηματικά ποσά εάν πρέπει να νοσηλευτείτε στο εξωτερικό για αρκετές μέρες.

Ταξιδέψετε με τις λιγότερες ανησυχίες. Τα σχέδια ασφάλισης ταξιδίου που προσφέρουμε κοστίζουν ελάχιστα σε σχέση με το συνολικό κόστος του ταξιδιού σας. Επιπλέον τα σχέδια μας σας προστατεύουν από απρόβλετα έξοδα σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο ενώ ταξιδεύετε.

Η ασφάλιση ταξιδίου σας καλύπτει κατά την διάρκεια οποιουδήποτε ταξιδίου ή για πολλά ταξίδια όπου μπορεί να καλύψει απεριόριστο αριθμό ταξιδίων σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αν ταξιδεύετε δύο ή περισσότερες φορές το χρόνο τότε το συμβόλαιο πολλών ταξιδίων είναι οικονομικότερο για σας.

Ασφάλιση Ταξιδίου για Schengen Visa

Η Schengen Visa έχει κάνει τα ταξίδια ανάμεσα στις χώρες μέλη (Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Λιχτενστάϊν) ευκολότερα και λιγότερο γραφειοκρατικά.

Το να ταξιδεύεις με Schengen Visa σημαίνει ότι ως κάτοχος της βίζας μπορεις να ταξιδέψεις σε όποια (ακόμα και όλες) χώρα μέλος χρησιμοποιώντας μία και μοναδική βίζα. Μ’αυτό τον τρόπο, αποφεύγετε προβλήματα και έξοδα για εκδοχή ξεχωριστής βίζας για κάθε χώρα. Αυτό είναι πολύ βολικό για τα άτομα που θέλουν να επισκεφθούν διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες στο ίδιο ταξίδι.

Η Schengen visa είναι ‘βίζα επισκέπτη’. Εκδίδεται για πολίτες χωρών που χρειάζονται βίζα για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Το ταξίδι μπορεί να είναι για αναψυχή, τουρισμό ή επαγγελματικό σκοπό. Αυτό σημαίνει ότι με μία βίζα μπορείς να ταξιδέψεις σε όλες τις χώρες που είναι μέλη της Schengen. Για όσους χρειάζονται βίζα η ασφάλεια ταξιδίου καλύπτει τον επαναπατρισμό καθώς και τα ιατρικά έξοδα που είναι υποχρεωτικά.

Scroll to Top