Ιατρικές Εξετάσεις

Ο Ιατρικός Έλεγχος είναι ένα από τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε υγιείς, να μειώσετε τον κίνδυνο αρρώστιας ή να αποτρέψετε ασθένειες και αναπηρίες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εύρεση προβλημάτων νωρίς, κάνοντας τις πιθανότητές σας για αποκατάσταση και θεραπεία καλύτερες. Ο ιατρικός έλεγχος έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή κατάσταση. Οι ιατρικές εξετάσεις, π.χ. εξετάσεις αίματος, τεστ Παπανικολάου, οδοντιατρικές εξετάσεις και καθαρισμός δοντιών, είναι σημαντικές σε οποιαδήποτε ηλικία, και διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο Ιατρικός Έλεγχος μπορεί να γίνει σε ένα από τα Εγκεκριμένα Εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε, και σε κλινικές ή ιατρούς σε όλες τις πόλεις, Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι παρόλο που οι ιατρικές εξετάσεις είναι ωφέλιμες για όλους, υπάρχουν ορισμένα άτομα που ίσος τις χρειάζονται περισσότερο από άλλους. Μιλάμε για άτομα που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου. Άτομα υψηλού κινδύνου για ιατρικές παθήσεις είναι οι ηλικιωμένοι, άτομα που έχουν οικογενειακό ιστορικό με ιατρικές καταστάσεις ή παθήσεις, και εκείνοι που παρουσιάζουν συμπτώματα  κόπωσης ή αισθήματα παρατεταμένης αδυναμίας άγνωστης αιτίας.

Ως εκ τούτου, εμείς ενθαρρύνουμε τον κόσμο να είναι ενεργός σχετικά με την υγεία του. Επιπλέον, πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τις ιατρικές ασφάλειες που υπάρχουν για την υποστηρίξη εμας και των οικογενειών μας.

Scroll to Top