soeasy-eggyitikes

Εγγυητικές Επιστολές προς τον επιχειρηματικό κόσμο από τη SoEasy Insurance

Πιστή στη στρατηγική της για παροχή διευρυμένης γκάμας προϊόντων προς καταναλωτές και επιχειρήσεις, η SoEasy Insurance εισαγάγει τις Ασφαλίσεις Εγγυήσεων, ένα εξειδικευμένο προϊόν που θα διευκολύνει τη ζωή των επιχειρήσεων που χρειάζονται εγγυητικές επιστολές.

Η εγγυητική επιστολή είναι ένα έγγραφο που εκδίδεται από  χρηματοπιστωτικούς ή Ασφαλιστικούς  οργανισμούς με το οποίο  εγγυάται την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης από τον  Πελάτη / Εντολέα  προς το Δικαιούχο ο οποίος μπορεί να είναι Αναθέτουσα Αρχή ή Ιδιοκτήτης Έργου.

Μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, και αξιοποιώντας την εκπαίδευση και τις εμπειρίες των στελεχών της, η SoEasy Insurance είναι σε θέση να εξετάσει την ανάγκη για Εγγυητικές Επιστολές της κάθε επιχείρησης, συμβάλλοντας στην υγιή ανάπτυξη της  και προστατεύοντας την ευρωστία της.

Εγγυητικές επιστολές συνήθως απαιτούνται από κυβερνητικά τμήματα, τις τελωνειακές αρχές, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης, ημικρατικούς οργανισμούς  και αφορούν  την κατασκευή έργων, προμήθεια υλικών ή υπηρεσιών.

Ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, τονίζει πως «στόχος της SoEasy Insurance είναι να μπορεί να προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες της που να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών τους και είναι για τον λόγο αυτό που συνεχώς αναβαθμίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας» προσθέτοντας ότι «η έκδοση εγγυητικών επιστολών μέσω εύρωστων και κορυφαίων Ασφαλιστικών Οργανισμών αποτελεί μία εναλλακτική οδό όπου μέχρι πρότινος κυρίαρχο λόγο είχαν μόνο τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ή με έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή του δικτύου μας.

Scroll to Top