Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη Αλλοδαπών από τη SoEasy Insurance

Άρθρο με τίτλο «Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη Αλλοδαπών από τη SoEasy Insurance», στο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News για την Ασφάλιση Ατυχημάτων και Υγείας.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία όλοι οι αλλοδαποί όπως εργοδοτούμενοι, επισκέπτες και φοιτητές που επιθυμούν να διαμείνουν στην Κύπρο πρέπει να έχουν Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης εάν δεν καλύπτονται από το ΓεΣΥ.

Μετά την πλήρη εφαρμογή του ΓεΣΥ απαιτείται επίσης ιδιωτική ασφάλισης υγείας για κάλυψη υπηρεσιών φροντίδας υγείας που δεν καλύπτει το ΓεΣΥ όπως για παράδειγμα κάλυψη εξόδων μεταφοράς σορού.

Η SoEasy Insurance με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο αυτό, προσφέρει πλάνο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του Τμήματος Μετανάστευσης της Κύπρου και ικανοποιεί τις απαιτήσεις της νομοθεσίας τόσο για άτομα που είναι δικαιούχοι του ΓεΣΥ αλλά και για αυτούς που δεν είναι.

Το πλάνο της SoEasy Insurance περιλαμβάνει καλύψεις εσωτερικού ασθενή, εξωτερικού ασθενή καθώς και κάλυψη για τα έξοδα μεταφοράς σορού πίσω στη χώρα του αποθανόντος.

Συγκεκριμένα το Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπών της SoEasy Insurance προσφέρει τα εξής:

ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΙΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ
Ανώτατο ποσό κατά ασθένεια ή ατύχημα €8.600
Ανώτατο ποσό κατά περίοδο ασφάλισης κατά άτομο (ένα χρόνο) €13.700
Ημερήσια Νοσηλία (Δωμάτιο & Τροφή) για κάθε μέρα €70
Ημερήσια Νοσηλία (Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης – Δωμάτιο & Τροφή) για κάθε μέρα €175
Ωφέλημα Τοκετού (Φυσιολογικός Τοκετός ή με Καισσαρική Τομή): Το ωεφέλημα αυτό πληρώνετε νουμένου ότι πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις:   (α) Νοουμένου ότι ο τοκετός προκύπτει τουλάχιστον 10 μήνες μετά την έναρξη του συμβολαίου ή τη συμπερίληψη του Ασφαλισμένου Ατόμου στην ασφάλεια και (β) σε περίπτωση τερματισμού της εργοδότησης του Ασφαλισμένου Προσώπου, νοουμένου ότι η έναρξη της εγκυμοσύνης συνέβηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία ο Ασφαλισμένος καλυπτόταν λαμβάνοντας υπόψη και τον όρο “α” πιο πάνω €520
Έξοδα μεταφοράς Σορού πίσω στη χώρα του αποθανών €3.420
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ
Ανώτατο ποσό κατά Ασθένεια ή Ατύχημα €685
Ανώτατο ποσό κατά Περίοδο Ασφάλισης κατά άτομο (ένα χρόνο) €1.710
Ανώτατο ποσό κατά Ιατρική Επίσκεψη €17,50

Ποια είναι η SoEasy Insurance και γιατί να μας επιλέξετε

SoEasy Insurance δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα ως μεσίτης ασφαλίσεων από το 2010. Ως μεσίτες ασφαλίσεων διατηρούμε τη νομική και οικονομική μας ανεξαρτησία έναντι των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Σαν SoEasy Insurance ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων μας των ενεργειών αφού είναι σε εκείνον που έχουμε την υποχρέωση για σωστή τήρηση των οδηγιών του με σκοπό την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τους πελάτες μας που επιθυμούν να ασφαλιστούν σωστά και αναζητούμε πάντα τις καλύτερες λύσεις της αγοράς για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στη SoEasy Insurance είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων που περιλαμβάνουν ποιοτική προστασία η οποία δίνει αξία στα χρήματα των πελατών μας. Επιθυμία μας είναι η δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας ενώ παράλληλα επιδιώκουμε τη στήριξη των  συνεργατών ασφαλιστικών μας συμβούλων για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη των στόχων τους.

Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες ιδιαίτερα εξατομικευμένες, φιλικές και πάνω από όλα αξιόπιστες.

Η SoEasy Insurance έχει γραφεία σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο ενώ προσφέρουμε και επιλεγμένα προϊόντα, όπως η ταξιδιωτική ασφάλιση και η επαγγελματική ευθύνη, μέσα από την ιστοσελίδα μας στο https://soeasyinsurance.com.cy/

Η αποστολή και οι Αξίες μας

Αποστολή μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους, με άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι να είμαστε πιστοί στις αξίες μας, οι οποίες είναι:

  • Δέσμευση: Προς τους πελάτες, εργαζόμενους, συνεργάτες και μετόχους
  • Ανάπτυξη: Βελτιωνόμαστε για να προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που ζούμε
  • Ταπεινότητα: Ενώ συναλλασόμαστε εξωτερικά ή εσωτερικά της εταιρείας
  • Συμμόρφωση: Τόσο ηθικά όσο και με το κανονιστικό/νομοθετικό πλαίσιο

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικός στο 7777 4567 ή μέσω email στο info@soeasyinsurance.com.cy και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και οι ασφαλιστικοί μας διαμεσολαβητές, είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε να προσαρμόσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη στις δικές σας ανάγκες.

Scroll to Top