soeasy-business

Η Ασφάλιση Επιχειρήσεων από τη SoEasy Insurance μπορεί να σας προστατέψει!

Άρθρο με τίτλο «Αντιμέτωπες με το «κλείσιμο» οι ανασφάλιστες επιχειρήσεις! Η Ασφάλιση Επιχειρήσεων από τη SoEasy Insurance μπορεί να σας προστατέψει!», στο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News για τις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων.

Σε ένα περιβάλλον που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το δυσκολότερο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι επιχειρήσεις τόσο στη χώρα μας αλλά και ανά τον κόσμο είναι αντιμέτωπες με μία σειρά από προκλήσεις που απειλούν καθημερινά τη βιωσιμότητα τους. Κι αυτό γιατί με τα περιθώρια κέρδους που έχουν σήμερα οι επιχειρήσεις, ακόμη και μία μέτρια ζημιά από ένα απρόσμενο γεγονός είναι ικανή να απειλήσει την επιχειρηματική τους συνέχεια.

Πέραν του πληθωρισμού και του υψηλού κόστους ενέργειας που ακόμα ταλανίζουν την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο, οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις όπως ο έντονος ανταγωνισμός, οι συνεχείς τεχνολογικές αλλαγές, οι αλλαγές στη νομοθεσία αλλά και το ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον.

Μη Ασφάλιση = Κορώνα – Γράμματα καθημερινά

Εάν σήμερα μία εταιρεία δεν είναι πλήρως ασφαλισμένη τότε αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο επιβίωσης σε περίπτωση που έρθει αντιμέτωπη με κάποια ζημιά που θα συμβεί μετά από ένα απρόοπτο περιστατικό. Ας δούμε το παράδειγμα όπου μία εταιρεία η οποία εργάζεται με ένα περιθώριο κέρδους 10% και η οποία είναι αντιμέτωπη με μία ζημιά 100,000 ευρώ. Η επιχείρηση αυτή για να έχει κερδοφορία ύψους 100 χιλιάδων έτσι ώστε να καλύψει τη ζημιά, θα πρέπει να κάνει κύκλο εργασιών της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ, που όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι για μία μικρομεσαία επιχείρηση.

Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που σπάνια θα συμβεί, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου δύσκολο μία επιχείρηση να έρθει αντιμέτωπη με μία ζημιά αυτού του μεγέθους. Μία πυρκαγιά ή μία πλημμύρα ή ένας τραυματισμός πελάτη που θα κινηθεί νομικά εναντίων της εταιρείας για αστική ευθύνη είναι καθημερινά περιστατικά που μπορεί να απειλήσουν την κάθε επιχείρηση.

Ασφάλιση Επιχειρήσεων από τη SoEasy Insurance

SoEasy Insurance έχει δημιουργήσει προϊόντα τα οποία στοχεύουν να προσφέρουν λύσεις σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, καταφέρνοντας έτσι να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει την πλειοψηφία των Κυπριακών επιχειρήσεων.

Οι καλύψεις των συμβολαίων της SoEasy Insurance και τα διαφορετικά πακέτα που η εταιρεία έχει διαθέσιμα για τις επιχειρήσεις, έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες των επιχειρήσεων ανάλογα με τη φύση της εργασίας τους και τον βαθμό που είναι εκτεθειμένες στους διάφορους κινδύνους.

Στόχος της SoEasy Insurance ήταν η δημιουργία μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων με πλούσιες καλύψεις γι’ αυτό και τα πακέτα της εταιρείας περιλαμβάνουν μία πλειάδα καλύψεων που στο πιο περιεκτικό συμβόλαιο ξεπερνούν τις 40 με το κόστος να διαφέρει ανάλογα με τη φύση των εργασιών της επιχείρησης.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της SoEasy Insurance

Πέραν της ευρύτατης κάλυψης που προσφέρουν τα προϊόντα ασφάλισης επιχειρήσεων της SoEasy Insurance το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το γεγονός ότι ως μεσίτες ασφαλίσεων αντιπροσωπεύουν τον κάθε πελάτη και τον εξυπηρετούν με βάση τις δικές του ανάγκες. Ως μεσίτης ασφαλίσεων η SoEasy Insurance έχει την ευχέρεια να απευθυνθεί στις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κυπριακή αγορά και να βρει την κάλυψη που χρειάζεται η συγκεκριμένη επιχείρηση έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Από την άλλη σε περίπτωση ζημιάς η 24ώρη υπηρεσία βοηθείας είναι στη διάθεση της ασφαλισμένης επιχείρησης και του επιχειρηματία για να τηλεφωνήσει και να λάβει εξυπηρέτηση.  Με βάση τα πρωτόκολλα της εταιρείες μετά το τηλεφώνημα και εντός 30 λεπτών (για εντός πόλης περιστατικά) ένας εκπαιδευμένος λειτουργός της εταιρείας θα είναι κοντά στον πελάτη με σκοπό να δώσει τις «πρώτες βοήθειες» για να περιορίσει τη ζημιά αλλά και να συμπληρώσει το έντυπο απαίτησης ενώ θα γίνει και η πρώτη αξιολόγηση του κινδύνου έτσι ώστε η αποζημίωση να είναι όσο πιο άμεση γίνεται.

Η συγκεκριμένη ομάδα στελεχώνεται από καταρτισμένα άτομα με επικεφαλής πολιτικό μηχανικό ενώ η όλη διαδικασία που ξεκινά με την καταγραφή των ζημιών και τη μεταφορά όλων των πληροφοριών στα συστήματα της εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση τόσο του χειριστή της ζημιάς, του συνεργάτη ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που έκανε το συμβόλαιο αλλά και του ίδιου του πελάτη ο οποίος παραμένει ενήμερος καθ’ όλη τη διάρκεια του χειρισμού της απαίτησης.

Το κάθε Πρόγραμμα Ασφάλισης Επιχειρήσεων της SoEasy Insurance, είναι ένα σύστημα προστασίας της κάθε επιχείρησής, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες αλλά και στους ελεύθερους επαγγελματίες με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Επικοινωνήστε με τη SoEasy Insurance σήμερα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία τηλεφωνικός στο 7777 4567 ή μέσω email στο info@soeasyinsurance.com.cy και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αλλά και οι ασφαλιστικοί της διαμεσολαβητές, είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε να προσαρμόσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη στις δικές σας ανάγκες.

Scroll to Top