H SoEasy Insurance Μεγάλος Χορηγός της πρώτης ενημερωτικής ημερίδας για την Ασφάλιση Αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων!

H SoEasy Insurance θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός σε μία ενημερωτική ημερίδα που αφορά τα Αυτοεξυπηρετούμενα Καταλύματα τύπου Airbnb η οποία διοργανώνεται στις 28 Απριλίου 2023 στη Λεμεσό.

Η Ενημερωτική Ημερίδα έχει σκοπό την ενημέρωση των ιδιοκτητών τους για διάφορα θέματα που τους αφορούν με κύριο αυτό της ασφάλισης των υποστατικών τους και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2023 μεταξύ των ωρών 18:30 και 20:30 στο ξενοδοχείο Park Beach στη Λεμεσό

Στόχος της συγκεκριμένης ημερίδας είναι η ενημέρωση των ιδιοκτητών και διαχειριστών αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων τύπου Airbnb και άλλων, για τα είδη ασφαλίσεων που είναι αναγκαία ενώ θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από άλλους επαγγελματίες εκτός ασφάλισης που θα δώσουν σημαντική αξία και θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες για μία πιο επιτυχημένη διαχείριση των καταλυμάτων τους!

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα, μπορούν να κλείσουν τη θέση τους ΕΔΩ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι εκπαιδευτικές Ημερίδες Ασφάλισης έχουν σκοπό να προσφέρουν ενημέρωση στους καταναλωτές για τα διάφορα είδη ασφαλίσεων που έχουν ανάγκη, ανάλογα με την κάθε τους ιδιότητα.

Στόχος αυτών των ημερίδων είναι να ενισχύσουν την ασφαλιστική γνώση ανάμεσα στους καταναλωτές, συνεισφέροντας έτσι στην ενδυνάμωση της ασφαλιστικής κουλτούρας στην κοινωνία μας.

Η Ενημερωτική Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Insurance Media Lab και το Cyprus Insurance News.

Μεγάλος Χορηγός της Ενημερωτικής Ημερίδας είναι το μεσιτικό γραφείο SoEasy Insurance. Η SoEasy Insurance δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα από το 2010 και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους πελάτες της που επιθυμούν να ασφαλιστούν σωστά αναζητώντας πάντα τις καλύτερες λύσεις της αγοράς για κάθε ενδιαφερόμενο.

Χορηγός Επικοινωνίας της Ενημερωτικής Ημερίδας είναι η ιστοσελίδα LIMASSOL TODAY.

Scroll to Top