Μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην Ιορδανία απόλαυσαν οι συνεργάτες του Δικτύου της SoEasy Insurance Brokers που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα

Πρόσφατα μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην Ιορδανία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνεργάτες του Δικτύου της SoEasy Insurance Brokers που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα.

Μετά την Άφιξη μας στη Ιορδανία, αναχωρήσαμε για τη Μάνταπα που θεωρείται η «πόλη των Ψηφιδωτών» στην Ιορδανία. Εδώ επισκεφτήκαμε τον παλαιότερο σωζόμενο χάρτι των Αγίων Τόπων που χρονολογείται στα μέσα του 6ου μχ., την Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Συνεχίσαμε για το όρος Νέμπο που βρίσκεται περίπου 810 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και πιστεύεται ότι είναι ο τόπος ταφής του Μωυσή.

Απ’ εδώ είδαμε τη υπέροχη θέα των γύρω περιοχών. Επόμενος σταθμός μας η Νεκρά Θάλασσα όπου είχαμε ενα ξεχωριστό Δείπνο, Χορό της κοιλιάς και Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στις όχθες της νεκράς θάλασσας.

Την δέύτερη μέρα μετά Πρόγευμα και το πρωινό κολύμπι στην νεκρά θαλασσα αναχώρησαμε για το Αμμάν και ξενάγηση στην αρχαία και συνάμα σύγχρονη πόλη του Αμμάν. Είδαμε το παλιό και νέο Αμμάν, θα ξεναγηθούμε στην την Ακρόπολη που μας χάρισε εκπληκτική θέα και για το ρωμαϊκό αμφιθέατρο. Δείπνο και διανυκτέρευση είχαμε στο Αμμαν σε κεντρικό Ξενοδοχείο.

Την τρίτη μέρα επισκεφτήκαμε την ιστορική και αρχαιολογική πόλη της Πέτρας. Ρεκέμ (η πολύχρωμη), Σέλα (βράχος) και Πέτρα είναι τα ονόματα που είχε αυτή η πόλη. Στην Πέτρα οι Ναβαταίοι κατάφεραν το ακατόρθωτο: μετέτρεψαν ένα ερημικό τόπο σε πλούσια μητρόπολη. Εντυπωσιακά κτίρια και ναοί, θέατρο και μεγαλοπρεπή ταφικά μνημεία κοσμούν αυτό το φυσικό οχυρό που φωλιάζει καλά προφυλαγμένο σε ένα λεκανοπέδιο.

Συνεχίσαμε για μια μοναδική εμπειρία στην έρημο Ουάντι Ράμ ή την έρημο του Λόρενς της Αραβίας. Διανυκτερεύσαμε σε κατασκήνωση στο Ουάντι Ράμ, Φάγαμε παραδοσιακό δείπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό της ερήμου.

Την τέταρτη και Τελευταία μέρα, μετά το πρόγευμα είδαμε τους εκπληκτικούς αμμόλοφους με 4Χ4. Στο φαράγγι του φεγγαριού είδαμε αρχαίες πετρογραφίες με δεκάδες κρυπτογραφημένα μηνύματα. Γεμάτο με πολύχρωμη άμμο και βουνά από ψαμμίτη και γρανίτη, το Ουάντι Ράμ χαρακτηρίστηκε από την Ουνέσκο ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Μετά αναχωρούμε για το Αμμάν O κ. Γιάννης Νικολάου τόνισε ότι οι κύριες αξίες της SoEasy Insurance Brokers – το ανθρώπινο πρόσωπο προς τους συνεργάτες της και οι σχέσεις εμπιστοσύνης – θα συνεχίσουν να είναι κύριο συστατικό της κουλτούρας της και στο μέλλον.

Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη των παραγωγικών στόχων ακόμα μια Φορά. Το όραμά μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή, για τους
ασφαλισμένους, τους εργαζόμενους αλλά φυσικά και για τους συνεργάτες μας.

Scroll to Top