christmas-soeasy-blog

5 λόγοι που πρέπει να ασφαλίσεις το σπίτι σου πριν τα Χριστούγεννα!

Με τα Χριστούγεννα να είναι λίγες μέρες μακριά, είναι σημαντικό να αναλογιστείτε τους πιθανούς κινδύνους και τα ρίσκα που μπορεί να προκύψουν τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου.

Σαν μια περίοδος που κάνουμε όλοι δώρα σε όσους αγαπάμε, πρέπει να σκεφτείτε την ηρεμία που θα προσφέρει σε εσάς και την οικογένεια σας, εάν γνωρίζετε ότι το πολυτιμότερο υλικό αγαθό που έχει ο άνθρωπός, το σπίτι του, είναι ασφαλισμένο και εξασφαλισμένο από όλους τους κινδύνους που το περιβάλλουν.

Εάν οι λόγοι να ασφαλίσει γενικότερα κάποιος το σπίτι του είναι πολλοί, την εορταστική αυτή περίοδο θα λέγαμε ότι πολλαπλασιάζονται. Σας παρουσιάζουμε πιο κάτω 5 λόγους που επιβάλλεται να ασφαλίσετε το σπίτι σας πριν τα Χριστούγεννα.

  1. Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του σπιτιού αυξάνει τις πιθανότητες τόσο για περιστατικά πυρκαγιών αλλά και ατυχήματα. Με την ασφάλεια κατοικίας θα προστατέψετε το σπίτι σας σε περίπτωση φωτιάς που μπορεί να προκληθεί ως αποτέλεσμα του στολισμού (πχ. Από τα λαμπάκια) ενώ ταυτόχρονα θα το έχετε προστατέψει και από φαινόμενα που συμβαίνουν τον χειμώνα όπως καταιγίδες και πλημμύρες.
  2. Δεν υπάρχει οικογένεια που τα Χριστούγεννα δεν θα καλέσει οικογένεια και φίλους στο σπίτι για να γιορτάσουν αυτές τις άγιες μέρες. Μπορεί την περίοδο της πανδημίας να στερηθήκαμε τέτοιες μαζώξεις αλλά φέτος είναι βέβαιο ότι πολλοί θα θέλουν να κάνουν μεγάλα πάρτι! Η ασφάλεια κατοικίας και η αστική ευθύνη που στα περισσότερα συμβόλαια περιλαμβάνεται μπορεί να σας προστατέψει στην περίπτωση που κάποιος καλεσμένος σας έχει ατύχημα στο σπίτι σας.
  3. Με την κλιματική αλλαγή να έχει διαταράξει εντελώς τον καιρό όπως τον ξέραμε, τα ακραία φυσικά φαινόμενα δεν είναι όσο σπάνια όπως ήταν στο παρελθόν. Με την ασφάλεια κατοικίας θα προστατέψουμε το σπίτι μας από περιστατικά όπως κεραυνούς, ανεμοστρόβιλους και άλλα ακραία περιστατικά που μπορεί να συμβούν και να προκαλέσουν φθορές στο σπίτι μας ενώ με την κάλυψη της εναλλακτικής διαμονής δεν θα μείνουμε στον δρόμο αυτές τις εορταστικές μέρες σε περίπτωση που το σπίτι μας δεν είναι κατοικήσιμο.
  4. Για όσους θα ταξιδέψουν την περίοδο των Χριστουγέννων η ασφάλεια κατοικίας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ αφού, ειδικά αν δεν έχετε σύστημα συναγερμού, η οικία σας θα είναι απροστάτευτη στα χέρια των επίδοξων ληστών. Δυστυχώς τα περιστατικά κλοπών δεν είναι σπάνια ούτε στη χώρα μας και η ασφάλεια κτηρίου και περιεχομένων είναι η καλύτερη λύση για προστασία από της οικονομικές συνέπειες ενός τέτοιου περιστατικού. Αν πράγματι θα ταξιδέψεις μην ξεχάσεις και την ασφάλεια ταξιδιού σου!
  5. Εάν έχεις πάρει ακριβά δώρα τα Χριστούγεννα ή γενικά αγόρασες αντικείμενα που αυξάνουν την αξία των περιεχομένων του σπιτιού σου μην ξεχάσεις να τα λάβεις υπόψη κατά την έκδοση του συμβολαίου. Εάν τώρα έχεις ήδη ασφάλεια, φρόντισε να μιλήσεις με τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο και να αναθεωρήσεις το ποσό ασφάλισης των περιεχομένων.

Η Ασφάλεια Κατοικίας της SoEasy Insurance

Στη SoEasy Insurance έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό καλύψεων που θα προστατέψουν το σπίτι σας από τους πιο συνηθισμένους αλλά και τους πιο ασυνήθιστούς κινδύνους που το απειλούν.

Το πιο απλό πρόγραμμα της SoEasy Insurance περιλαμβάνει περισσότερες από 20 μοναδικές καλύψεις ενώ στο πιο περιεκτικό μας πρόγραμμα, το VIP PLATINUM, οι καλύψεις που προσφέρουμε σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και ηρεμία από τα απρόοπτα που απειλούν καθημερινά την κατοικία σας.

Το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας VIP Platinum της SoEasy Insurance, περιλαμβάνει περισσότερες από 40 μοναδικές καλύψεις, που προστατεύουν την κατοικίας σας από όλα τα αναπάντεχα που μπορεί να συμβούν.

Πέραν της προστασίας της κατοικίας σας από ζημιές που μπορούν να συμβούν από πυρκαγιά, κεραυνό, σεισμό, καταιγίδα, πλημμύρα, έκρηξη, κλοπή και πολλά άλλα το VIP Platinum της SoEasy Insurance καλύπτει επίσης αστική ευθύνη για εσάς και την οικογένεια σας, προστατεύοντας σας έτσι σε περίπτωση που για παράδειγμα κάποιος τραυματιστεί εντός της περιουσίας σας.

Συμπερασματικά, η σωστή Ασφάλιση της κατοικίας μας είναι μία σημαντική απόφαση που πρέπει ο καθένας να λάβει το συντομότερο δυνατό και να φροντίζει ότι θα έχει προστατευμένο το πιο πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο. H SoEasy Insurance και οι ασφαλιστικοί της σύμβουλοι είναι στη διάθεση σας για σωστή ανάλυση των αναγκών σας έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνο το πλάνο που αρμόζει καλύτερα σε εσάς και την οικογένεια σας.

Scroll to Top