Kindergartens-Product

Ένα καινοτόμο ασφαλιστικό σχέδιο από την SoEasy Insurance για Παιδικούς Σταθμούς

Η SoEasy Insurance Brokers, πιστή στη στρατηγική της για παροχή καινοτόμων ασφαλιστικών λύσεων, ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου και πρωτοποριακού ασφαλιστικού σχεδίου Αστικής Ευθύνης, σχεδιασμένο ειδικά για την λειτουργία Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων.

Αυτό το νέο ασφαλιστικό προϊόν από την SoEasy Insurance Brokers, έρχεται να προσφέρει εξαιρετική προστασία στα ιδρύματα που φροντίζουν το μέλλον των παιδιών. Σχεδιασμένο με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες και ευθύνες που συνεπάγεται η φροντίδα των μικρών παιδιών, αυτό το νέο ασφαλιστικό προϊόν της SoEasy Insurance αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών.

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς συμπεριλαμβάνει μία ευρεία γκάμα καλύψεων, παρέχοντας προστασία από αξιώσεις τρίτων για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, λόγω πράξεων ή παραλείψεων του ασφαλισμένου. Το συμβόλαιο καλύπτει επίσης τα έξοδα υπεράσπισης, καθώς και αμοιβές και δικαστικά έξοδα.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο καλύπτει την Αστική ευθύνη του Ασφαλισμένου και των υπαλλήλων του, από πράξεις αμέλειας ή παραλήψεις, για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, οι οποίες θα προκληθούν σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, νηπίων, γονέων και κηδεμόνων, επισκεπτών και επιθεωρητών εκπαίδευσης. Επίσης η κάλυψη μπορεί να επεκταθεί και σε σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε βρέφη και νήπια από τροφική δηλητηρίαση.

Προϋπόθεση για την παροχή της συγκεκριμένης κάλυψης είναι η σχετική έγκριση λειτουργίας από τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον περί Ιδιωτικών Σχολείων Νόμο, του 2019.

Ο Ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ύψος της κάλυψης του, ενώ τα ποσά μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 250 χιλιάδες.

Ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, τονίζει ότι «η κυκλοφορία αυτού του ασφαλιστικού προϊόντος εντάσσεται στη στρατηγική μας για σχεδιασμό προϊόντων, τα οποία είναι εστιασμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή ομάδας συμπολιτών μας. Η Αστική Ευθύνη για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς είναι σχεδιασμένη με βάση τις ιδιαιτερότητες αυτών και με γνώμονα την προστασία των παιδιών μας».

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο προϊόν μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για Παιδικούς Σταθμούς

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στο 77 774567, ή με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο του εκτεταμένου μας δικτύου.

Scroll to Top