digitalfinanceawards-soeasyins

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance συμμετέχει στην κριτική επιτροπή των Digital Finance Awards που διοργανώνει η BOUSSIAS

Ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, συμμετέχει ως μέλος στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Digital Finance Awards που διοργανώνει η Boussias και έχει σκοπό να αναδείξει καινοτόμες λύσεις και πρωτοβουλίες στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ασφαλιστικού Κλάδου.

Τα Digital Finance Awards της Boussias διοργανώνονται ξανά φέτος μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση και προσελκύουν το ενδιαφέρον των υποψηφίων από τον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο, όπως και από Fintechs και Insurtechs οργανισμούς αλλά και παρόχους λύσεων και συμβουλευτικών εταιρειών.

Ως μία εταιρεία που αξιοποιεί έντονα την τεχνολογία για την ανάπτυξη των εργασιών της αλλά και για την υποστήριξη των ανθρώπων και συνεργατών της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση των διοργανωτών για συμμετοχή στην επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων και συγκεκριμένα στην ενότητα της Ψηφιακής Ασφάλισης.

Ο ίδιος ο κ. Νικολάου, τονίζει πως «υποστηρίζουμε και επικροτούμε προσπάθειες που έχουν σαν σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογιών που θα επιτρέψουν στον ασφαλιστικό κλάδο να αναπτυχθεί περεταίρω και ιδιαίτερα εάν είναι τεχνολογίες που συμβάλουν στην ανάπτυξη του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Γι’ αυτό και είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχτηκα την πρόσκληση των διοργανωτών να συμμετέχω με άλλους αξιόλογους συναδέλφους στην επιτροπή αξιολόγησης των Digital Finance Awards».

Οι συμμετοχές για τα Digital Finance Awards έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές μέρες και αναμένετε το επόμενο διάστημα η επιτροπή αξιολόγησης να αναλάβει έργο. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί το 1ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2023 και η απονομή των βραβείων θα γίνει στην Αθήνα το 3ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2023.

Scroll to Top