crypto

Η SoEasy Insurance είναι η πρώτη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που δέχεται Κρυπτονομίσματα!

Η SoEasy Insurance Brokers, πιστή στη φιλοσοφία της συνεχούς καινοτομίας, ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου του 2024 την αποδοχή των κρυπτονομισμάτων για την πληρωμή ασφαλίστρων από τους πελάτες της.

Η εξέλιξη αυτή  επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και στην προσαρμοστικότητα στις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Αυτή η καινοτόμος τεχνολογική λύση, εφαρμόζεται αρχικά στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, ενώ το πλάνο της εταιρείας είναι να επεκταθεί το επόμενο διάστημα σταδιακά και στα υπόλοιπα είδη ασφάλισης. Η υλοποίηση της λύσης αυτής σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, καθιστώντας την SoEasy Insurance πρωτοπόρο στην αποδοχή ψηφιακών νομισμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου, δήλωσε: «Η απόφαση να ξεκινήσουμε να αποδεχόμαστε κρυπτονομίσματα για την πληρωμή ασφαλίστρων αντανακλά τη δυναμική μας προσέγγιση και την προσαρμοστικότητά μας στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση θα ενισχύσει την ευελιξία και θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στους ασφαλισμένους μας, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνει τη θέση μας ως πρωτοπόρου στην ασφαλιστική αγορά.»

Η SoEasy Insurance αντιλαμβάνεται την ανάγκη για συνεχή καινοτομία και αναζητά συνεχώς νέες τεχνολογικές λύσεις, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της.

Η διαδικασία πληρωμής με κρυπτονομίσματα πραγματοποιείται μέσω μίας από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Ο πελάτης το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διαλέξει το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής και να συνδεθεί στον λογαριασμό του, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη τώρα για την αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης από το  https://soeasytravelinsurance.com/ . Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας.

Scroll to Top