sales

Ο τρόπος με τον οποίο οι συνεργάτες της SoEasy Insurance μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους το 2024!

Καθώς έχουμε ήδη μπει στο 2024, επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν θέσει τους δικούς τους στόχους γι’ αυτήν την νέα χρονιά.

Η διαδικασία του καθορισμού στόχων είναι πολύ γνώριμη σε όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου μας έχουν καταρτίσει τα πλάνα τους και ήδη ξεκίνησαν να δουλεύουν για την υλοποίηση των στόχων τους.

Η SoEasy Inurance, ως μία εταιρεία που έχει στο επίκεντρο τον Επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, διαθέτοντας ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών, εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει στους συνεργάτες της όλα τα αναγκαία εργαλεία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ένας τομέας που θεωρούμε, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, ότι κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρέπει να αξιοποιεί, είναι η τεχνολογία. Γι’ αυτόν τον λόγο προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μία πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα, όπου μπορούν εύκολα και απλά να εξυπηρετούν τους πελάτες τους, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, ο οποίος στο παρελθόν καταναλωνόταν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η φιλοσοφία της SoEasy για την τεχνολογία

Πιστή στην παραπάνω φιλοσοφία, η SoEasy Insurance αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας, με προτεραιότητα τα εργαλεία και τις λύσεις που καθιστούν την καθημερινότητα των συνεργατών μας ευκολότερη, ενώ παράλληλα παρέχουν προστιθέμενη αξία και στον τελικό πελάτη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω είναι το λανσάρισμα πληρωμών με κρυπτονομίσματα από την 1η του νέου έτους.

Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής & Ψηφιακή Ασφάλιση

Μία μεγάλη συζήτηση που γίνεται εδώ και χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο, είναι εάν η ανάπτυξη των  ψηφιακών καναλιών διανομής ασφαλιστικών προϊόντων έρχεται ενάντια στο συμφέρον των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ως μία εταιρεία που μας αρέσει να εστιάζουμε στην λύση και όχι στο πρόβλημα, τα τελευταία χρόνια δουλεύουμε για να προσφέρουμε εργαλεία στο δίκτυο ασφαλιστικών μας συμβούλων, για να μπορούν και οι ίδιοι να είναι ενεργοί στο κομμάτι των ψηφιακών πωλήσεων.

Η λύση των Affiliate Links

Μέσα από την πλατφόρμα SoEasy Plus, κάθε συνεργαζόμενος ασφαλιστικός σύμβουλος έχει πρόσβαση στα δικά του Affiliate Links τα οποία μπορεί είτε να μοιραστεί με τους πελάτες του, είτε ακόμα καλύτερα, να τα προσθέσει στην ιστοσελίδα του, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να αγοράσουν ένα συμβόλαιο γι’ αυτά τα προϊόντα online.

Με αυτόν τον τρόπο κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος του δικτύου μας μπορεί να διαθέτει συγκεκριμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια online, προσφέροντας από την μία στους πελάτες τους έναν εύκολο τρόπο αγοράς, ενώ ταυτόχρονα δε χάνει τα οφέλη από την πώληση.

Τα προϊόντα με Affiliate Links

Η SoEasy Insurance σήμερα προσφέρει την παραπάνω λύση για προϊόντα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο απλά προϊόντα, τα οποία οι πελάτες κάθε ασφαλιστικού συμβούλου μπορούν να αγοράσουν διαδικτυακά, εξοικονομώντας έτσι και οι δύο πλευρές πολύτιμο χρόνο, ενώ ο πελάτης έχει μία εύκολη εμπειρία.

Όσοι συνεργάτες χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες, ή βοήθεια σχετικά με τη χρήση των Affiliate Links, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο συντονιστή τους.

Όσοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι δεν ανήκουν στο δίκτυο μας, μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ, σχετικά με όλα τα οφέλη που έχουν οι συνεργάτες μας, ενώ μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Scroll to Top